Diumenge 15.07.2018
Contact

Generositat

Romeva amb representants de la societat civil
Romeva amb representants de la societat civil

Una llista que reflecteix el millor d'aquest país

L'enorme acte de generositat, pragmatisme, altura de mires i valentia d'alguns aquests dies es recordarà, estudiarà i reconeixerà en la seva justa mesura durant els pròxims anys. I serà considerat, sens dubte, com un dels actes més significatius de la nostra història contemporània. Es van deixar de costat fílies i fòbies polítiques i es va entendre que això no anava de guanyar-nos els uns als altres, sinó, de guanyar-ho tot amb els uns i els altres.

Després va venir la llista. Una llista que reflecteix el millor d'aquest país. Romeva, Forcadell i Casals (sens dubte Reyes ha de completar el pòquer d'asos). Una llista que contraresta el discurs trampós que això va d'un polític o d'una ideologia determinada. Una llista que reflecteix que això va començar als carrers i serà culminat per gent sorgida i forjada als carrers. Aquell que digui que aquest procés està liderat per algú en concret o serveix a la glòria d'uns en concret, o desconeix absolutament el que té davant o senzillament menteix.

Per tant, ni un pas enrere, ni un retret, ni una crítica. S'ha fet un gegantesc esforç que requereix d'un encara més gegantesc suport. Ara toca guanyar-ho tot. I no sé vostès, però jo a tota aquesta il·lusió, emoció, alegria i ansietat renovada perquè arribi el 27s, l'anomeno guanyar. Sorprenguem al món.

  • 0
  • 2579