Dimecres 23.05.2018
Contact

Articles de Carles Puigdomènech

Carles  Puigdomènech

Advocat. Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia. Té un Master en Urbanisme.Ha estat professor associat de dret administratiu i urbanisme a la Facultat de Dret de la UB. Fou diputat del Parlament de Catalunya per CiU la VI i VII legislatures. Membre cofundador de l'Associació El Matí. Casat. 2 fills.

FULLES CONSTITUCIONALS DE TARDOR

Aprofito aquests dies de falsa calma, abans de la tempesta en un vas d’aigua, per arriscar un pronòstic sobre que faran les diferents forces polítiques i pe ...

Juliol del 36

“En aquestes planes el llegidor a qui vagi a parar aquesta llibreta hi trobarà molts fets que han transcorregut en aquesta vila”.

No ens neguem l'esperança.

Els principals partits catalanistes, ERC i CiU, aviat hauran de decidir entre el conservadurisme de l’anar fent, de la gestió de la paradeta, o el salt ambiciós i arriscat que molts desitgem.

IBARRETXE

Els cal l’equivalent a una casa gran del nacionalisme basc; superant les antigues escissions del PNB i EA, treballant amb Aralar, integrant als que renuncien a les armes.

Farreres, home just i bo

en Farreres és d’aquells homes que no han estat en política ni per diners ni per vanitat. Hi ha estat per conviccions i esperit de servei, ni més ni menys