Dilluns 23.07.2018
Contact

Articles de Xavier Anguera

Xavier Anguera

Vilanova i la Geltrú, 1966. Treballo al Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet de Llobregat. Sóc coautor de llibres de català per a adults i he publicat dos treballs sobre entitats catalanistes de Vilanova. També he col·laborat amb nombroses editorials com a corrector i traductor. Molt a desgrat meu, tinc un caràcter inclinat a l’escepticisme i el sarcasme.

La vaga feminista del 8-M

Hi ha sectors de treball que estan “feminitzats”, i són els sous d’aquest sectors els que pateixen una discriminació, amb independència del gènere del treballador

Davant el 21-D

Els dependentistes d’aquest país no han superat l’infantilisme, encara que vulguin gestionar assumptes que afecten molt directament la vida dels adults.

Earned Sovereignty

L’”earned sovereignty” consisteix en la devolució progressiva i condicionada dels poders de sobirania i l’autoritat d’un estat a una entitat subestatal, sota supervisió de la comunitat internacional.

Balanç del 8 de novembre

Les institucions internacionals constaten progressivament que els conflictes d’autodeterminació són cada vegada més nombrosos i estan més estesos al llarg d’Europa i Euràsia.

Canvis de legalitat

De seguida van recobrar el tremp a còpia de comentaris sobre com som els catalans de rucs, de miserables i de tancats