Diumenge 15.07.2018
Contact

Articles de Mireia Varela

Mireia Varela

Mireia Varela. Barcelona, 1984. Mare i estudiant. Amant i defensora de les lletres. Graduada en Llengua i Literatura espanyoles (UAB), Màster en Llengua espanyola, Literatura hispànica i Espanyol com a Estrangera(UAB). Actualment preparant el doctorat. Impulsora de tot tipus d’activitats culturals a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. @Mireia_VR

El pitjor encara ha d'arribar

I es queixen, perquè hi tenen dret. I no callen, perquè hi tenen dret. I protesten, perquè hi tenen dret. I lluiten perquè sempre pu ...

#HuelgaFeministaPermanente

La equiparación de derechos sociales sí ha de ser igual para todo el mundo. Es una necesidad fundamental y una obligación moral. Reivindiquémonos cada día, ante cualquier conducta machista de esta sociedad.

Exili

He de confessar, encara que em dolgui, que "l'exili" de Puigdemont no se'n pot dir exili, són vacances, forçades, però vacances al cap i a la fi.

Exil

Je dois l'avouer—et cela me coûte de le dire— que "l'exil" de Puigdemont n'est pas un exil, cela sont vacances, obligées mais oui, vacances après tout.

Heroïcitats diverses

Mentre que aquí es discuteixen sobre quines són les opcions de retorn del president de la Generalitat exiliat a Brussel·les i s’organitza un desplegament de la policia per obrir maleters, el món continua abandonant altre ...

Heroicidades varias

Mientras aquí se discute sobre cuáles son las opciones de regreso del presidente de la Generalitat exiliado en Bruselas, el mundo continúa abandonado en otras guerras e injusticias. 

La culpa és de la Diana

La culpa és sempre, doncs, per al més feble, per a qui ja no es pot defensar, per a qui ja no rebatrà. La culpa és de la Diana per ser una noia jove, bonica i extravertida.