Dilluns 23.07.2018
Contact

Adéu, Mossèn

El nostre Mossèn ens ha deixat. Només ell sabria encabir en aquests "degotalls" tots els records, tot l'agraïment, tot el saber, tot l'humor, tota la bonhomia que li devem. Deixem obert aquest espai uns dies per a què ens hi ajudeu amb els vostres records i comentaris. Tot i que no us agradaven massa els cumbaià, Mossèn, avui només sabem dir que trobarem a faltar el vostre somriure. Tots us devem molt. I que al cel ens tropiguem.

 • 19341
 • 130541
 • #1 Ricard
   12:37

  El vaig conèixer quan feia poc que ell havia aterrat a Queralt (i amb això us podeu fer una idea de la meva edat), i me'l vaig estimar immediatament. Sé que el mossèn és irrepetible, però m'agradaria que n'hi hagués dos-cents més com ell en aquest pobre país nostre.

 • #2 Quim Torra
   16:14

  Un home de bé, un home de pau i un home de Catalunya i per a Catalunya. Costa deixar anar les persones que ens han fet com som, per això les recordem. I les llegim. Va ser un honor reeditar la seva "Paràbola dels retorns", un text gens Tronxo i molt de savi. Que al cel sia.

 • #3 Pere Grau
   10:14

  lluny de catalunya no vaig tenir oportunitat de conèixer-lo. Però la seva columna al MD em va convertir en un fan entusiasta del nostre Mossèn. Els seus comentaris socials i polítics eren curts, nets i clavats, i mereixerien ser editats com a llibre. Segur que es vendria bé per les recomanacions d'orella a orella...

 • #4 Lourdes
   10:55

  Com enyoraré aquest raconet! Quantes vegades he publicat els escrits de Mossèn a face! Al cel ens puguem veure, mossèn...jo també sóc del "tronxo" i parlo el català més vell. bell...que al món sia.

 • #5 Maria Teresa Costa
   11:31

  Un mossèn arrelat a la fe i a la seva terra. Feliç amb la gent del poble i proper a tothom. Tinc el goig d'haver compartit amb ell algunes celebracions tant festives com religioses, però recordo especialment aquelles misses a prop de l'estufa on, com acostumava a dir, només érem "quatre gates i un gat". Descansi en pau

Comenta