Dijous 21.06.2018
Contact

Adéu, Mossèn

El nostre Mossèn ens ha deixat. Només ell sabria encabir en aquests "degotalls" tots els records, tot l'agraïment, tot el saber, tot l'humor, tota la bonhomia que li devem. Deixem obert aquest espai uns dies per a què ens hi ajudeu amb els vostres records i comentaris. Tot i que no us agradaven massa els cumbaià, Mossèn, avui només sabem dir que trobarem a faltar el vostre somriure. Tots us devem molt. I que al cel ens tropiguem.

 • 19341
 • 125321
 • #1 Erika
   12:11

  Enyorarem el mestratge i afabilitat del gran Josep Maria Ballarín. Sempre tenia temps per a les persones. Ha tingut una llarga i fructífera vida, ha estimat i ha estat estimat, i malgrat les adversitats, ha estat feliç. No es pot demanar més. El meu marit i jo som una de les moltes, moltíssimes parelles a qui Mossèn Ballarín va casar, beneïnt-nos de per vida. Ha marxat l'home, però en resta l'exemple i el llegat immortals. Descansa en pau, estimat Mossèn. Et trobarem a faltar.

 • #2 Elisabeth Tarrats Feliu
   22:19

  Adéu-siau Mossèn Ballarí. Des que vau arribar al Santuari de Santa Maria de Queralt heu estat molt present en la vida de la meva família, berguedans d'origen. Al llarg dels anys el vostre missatge l'hem fet nostre i us hem tingut com a referent de vida. Una paraula vostra ha estat per nosaltres objecte de reflexió i ens ha ajudat sovint a veure-hi més clar quan algunes situacions difícils s'han produït en les nostres vides. Que des de la noosfera ens pugueu continuar il.luminant.

 • #3 Jesús Cardona
   23:34

  Aquesta tarda un amic em deia que el traspàs d'en Xirinacs va precedir l'anomenat procés. L'arribada del nou ambaixador al cel ens portarà la llibertat

 • #4 Joan Ramon Vilalta
   16:43

  Trobaré a faltar les seves breus paraules de cada dia al Digital. Tan breus i tan complertes i profundes. Ballarín, tan admirable en la forma de viure i també en la de la mort. Una gran pèrdua que ens deixa la responsabilitat d'estar a la seva altura. Adéu amb admiració, proximitat i respecte.

 • #5 fashion
   04:56

  During the best Rolex replica watches sports watch bang of the aboriginal 2000s, collectors still didn't absolutely bother with Rolex replica watches uk, and absorption to the cast (and afterwards values) acquire alone afresh absolutely amorphous to climb. This is due in allotment to Tudor's contempo acknowledgment to the Swiss replica watches Bazaar afterwards a 10 year absence, as able-bodied as an added acknowledgment for "alternative" best wristwatches in accepted throughout the beneficiary marketplace. Absolutely vintage, they acquire their brilliance from a distinctively devised old radium treatment, to which is added a additional iwc replica watches of archetypal Superluminova. The aftereffect is a buttery adumbration with awakening accents and due to this adjustment agency that no two numerals are the above authoritative anniversary watch unique.

Comenta