Amigues, amics,

Aquesta carta va molt abans de la matinada perquè ningú no la confongui amb una innocentada. Va molt seriosament.

Els innocents van ser aquells que el rei Herodes va fer matar indiscriminadament perquè així s’asseguraria d’eliminar el Nen Jesús, que va fugir cap a Egipte. Ara, el president Puigdemont ha fugit cap a Bèlgica. Els dos sabien el que es feien, perquè salvar la vida enfront d’un Herodes sempre ha de ser una prioritat. Després d’Herodes, a la història hi ha hagut  molts sàtrapes amb espasa, foguera, guillotina, garrot vil, afusellaments, 155, etc. El 1714, Felip V, incomplint el seu comprimís del tractat de capitulació (com incompleixen ara tots els seus successors), va passar a ganivet o penjar tots els patriotes catalanes, menys els botiflers; va derogar totes les lleis del Principat i va prohibir el català. I això que tot ho havia guanyat no per la força de les tropes espanyoles, sinó per l’ajut rebut del seu oncle, el borbó francès Lluís XIV, que es va “apiadar” del desgraciat del nebot.

Ara, el seu successor, en xifres romanes i en incompetència, Felip VI, ha aplicat el mateix sistema però adaptat al segle XXI. Per mitjà dels mesquins del PP, PSOE i Cs, va enviar els “piolins” armats amb porres i fusells arrencaulls, per fer el mateix que Herodes i  Felip V, més sibil·linament, però amb la mateixa por i odi, contra la gent que vol salvar els seus de l’esclavatge i assolir la llibertat consagrada, els segles XX i XXI, per la Declaració Universal dels Drets Humans i dels Pobles.

L’inútil, covard i mal farcit del Rajoy, obligat per la Merkel, no va tenir més remei que convocar les eleccions del 21-D. L’únic brot d’intel·ligència que tenia el Mariano, que sabia que perdria aquestes eleccions, se’l va haver d’empassar perquè, sinó, la Merkel li retrauria l’1-O, el 155, la corrupció i l’enviaria a galeres, com està fent amb els feixistes de Polònia. Com el “savi” Rajoy preveia, les eleccions del 21-D van ser un desastre per a ell; va quedar l’últim de la fila amb els seu estruç català ficant el coll per on podia. Com va dir l’estruç en qüestió, els Cs de l’Arrimadas van celebrar els seus 5 minuts de glòria i… a jeure la “mona”.

Demà és el 28-D, els sants Innocents. No sé quants innocents més hauran d’anar a la presó o a l’exili, però amb el 21-D, la porqueria de les clavegueres ha sobreeixit i ha empastifat tots els que la van fer córrer. El Rajoy, la Santamaria, el Zoido, la Cospedal, el Català, el Millo, l’Albiol, etc., encara no han dimitit, però, almenys a Catalunya, s’estan escolant amb el residus de les seves clavegueres. I, ja veurem! El noi de Granollers, el que encara està verge perquè no ha tocat poder (a Catalunya no té ni un alcalde), el que ambiciona és l’Estat espanyol dels seus somnis; Catalunya li importa un rave…

Demà, 28-D, les llufes per als del PP, Cs i els desgraciats del PSC, en groc arreu, si pot ser al cul i ben clavades; si no, als arbres, parets i al pal més alt de Catalunya, perquè els presos i exiliats polítics tornaran i aquesta nostra terra mai s’arronsarà. Serà lliure, perquè, a partir d’ara, res no tornarà a ser com abans.

                                        VISCA LA REPÚBLICA CATALANA !!!

 

Vostre,

Josep M. Boixareu Vilaplana