Joan Liaño és un artista musical -així es defineix i ho corroboro- i cantautor. Nascut a Granollers fa 21 anys, dedica el seu temps a la major passió de la seva vida: les arts escèniques, es vol especialitzar als musicals. Des del minut u de l’entrevista despren una vitalitat i energia com pocs, té un cap molt amoblat i té idees fixes de cara al seu futur.

Recentment (setembre 2022) ha tret el seu primer single, “Mai”, que és un cant a la llibertat i de defensa dels drets LGTBI. Sobre aquest punt, diu “no tenir por” a l’hora d’alçar la veu i reivindicar el que és i de superar murs i estigmes. En aquest sentit, afirma de manera contundent que “prefereix morir amb les ungles posades que sense”, referint-se que “mai renunciarà a ser qui és”.

Va ser un dels concursants del programa musical d’èxit de les nits de divendres a TV3, Eufòria, i assegura que ha estat de les experiències més intenses i satisfactòries dels últims anys.

Podeu escoltar l’entrevista sencera del programa La veu de Vila (Ràdio Viladecavalls), així com un anàlisi en clau d’humor sobre les sobretaules de les festes nadalenques: