El subconscient comunista aflora de nou

M’havia fet el propòsit de no parlar-ne gaire. Però no ens deixen tranquils. El subconscient comunista els aflora a cada entrebanc. És la fórmula clàssica que tenen de resoldre els problemes: negar l’evidència, liquidar el missatger, reafirmar la seva bondat infinita, enfadar-se amb el món, veure enemics arreu. Realment és patètic perquè no se’n adonen. Tant senzill com seria reconèixer més sovint que s’han equivocat. Però com poden reconèixer cap error aquells que han estat cridats a salvar la humanitat? I resulta que el mon, profundament injust amb ells, no els entén. Tant convençuts de la seva veritat, la democràcia només serveix quan els va de cara. En cas contrari, toca ofegar-la. Ells, defensors de la transparència, ells, garantia de justícia universal, ells, els únics que saben el que ens convé, observen astorats com algú gosa dur-los la contrària. Deuen ser els especuladors, els depredadors del territori, la dreta egoista i tants altres tòpics infantils amb que sustenten el seu missatge decadent.

Son uns quants els periodistes que enganyats per la inèrcia pijoprogre van creure en aquesta colla, rient-les les gràcies, afavorint la pancarta i bramant del pujolisme constructor de país. Es van inventar la seva pròpia terminologia iniciàtica: la “nova cultura”; envoltats d’ignorància i sectarisme . I ara, quan reben, es van adonant de l’infantilisme polític de tot plegat. Ja era hora.

L’intervencionisme polític en tots els àmbits professionals és una característica típica del perfil pseudocomunista que els envolta. Les relacions contractuals d’aquest professionals, sempre els mateixos, amb les Administracions que governen en són una mostra escandalosa. Són els de la llista, els adeptes a la secta; de doble moral, naturalment. Mai els de l’altra llista, la negra. També en això els sociates en són uns mestres.

Tornant al tema: Com algú s’atreveix a decidir el que es pot veure a TV3 ? L’esquerra intel·ligent sempre té raó i sap com s’ha d’explicar la veritat. La seva veritat, la única veritat. La Veritat de l’autentica religió: l’ecosocialprogressisme alternatiu. O la segueixes o estaràs per sempre condemnat.

Encara hi ha crosta, certament, però aquesta és comunista, pur fanatisme intolerant.