Graut presenta ‘El cel dels ignorants’

Graut presenta un disc que ens transporta en el temps. Passa la vida i encara tenim la mateixa mirada d’aquells anys. Érem joves, perduts entre miratges psicotròpics, transitant per mons alternatius, buscant qui sap què, fugin d’una realitat incòmoda, aspre i desoladora. Vivíem la vida com la constant recerca d’una felicitat fugissera que mai no deixà de ser una quimera, el temps no ha canviat massa res, però aquí estem i encara ens resta l’orgull intacte de qui tria el seu propi camí.

 

Graut afirma: “Continuem fent cançons cada cop més a prop del buit mediàtic i de la invisibilitat que d’un impossible encaix en l’engranatge que propaga la pretesa felicitat d’aquest món, que inexorablement s’autodestrueix…  Vet aquí el seu darrer crit: El Cel dels Ignorants”.

 

Músics:

Toni Grau, veu, guitarra i guitarra acústica.

Pere Ayala, guitarra slide, cors, ebrow, dobro, mandolina i guitarra acústica.

Freddy Solves, teclats.

Michel Solves, bateria.

César Garrido, baix.

Angel Blazquez, baix.

 

Crèdits tècnics:

Lletra i música de totes les cançons, tmcgrau.

El disc ha estat produït, mesclat i masteritzat a SIDI STUDIOS de Mataró per Freddy Solves i Michel Solves.

 

Toni Grau (1959, Sabadell)

Guitarrista, cantant i compositor format al Taller de Músics. Inquiet i tastaolletes, comença la seva carrera musical amb tretze anys obrint un concert de Ramon Muntaner, iniciant així un llarg camí de projectes i col·laboracions. Apartat de la música durant més d’una dècada retorna amb energies renovades i les experiències viscudes que marquen el signe d’aquesta nova etapa. Del seu retorn ens deixen testimoni alguns discs com ‘Ara vas i ho arregles’ amb L’Spessa, ‘Somnis’ amb NietsNiuts i ‘Blaumarí’ amb The Invisiblemens.

 

L’any 2015 enceta el seu projecte personal, Graut, i publica ‘Limit’s’, un recull de temes propis creats al seu estudi entre l’any 2000 i l’any de la seva publicació. El 2018 publica ‘Manual Nadir Per a Nòmades Zenitals’, i l’octubre del 2020 publica a les plataformes digitals ‘Enmig del Fum’.

 

El setembre de 2021 publica ‘El meu ball’, el primer avançament del disc “El cel dels ignorants”. El novembre del mateix any publica ‘Estel esquinçat’, el segon senzill del disc.