La descomposició de ZP ha empastifat i seguirà empastifant la malmesa economia espanyola. ZP no te credibilitat i axiò afecta al crèdit. Al no tenir crèdit, el deute d’espanya -que s’ha de subscriure obligatòriament el juliol o presentar suspensió de pagaments-, es quasi 200 punts més alt que el d’alemanya (de moment).

ZP -brillant com sempre- es diu a sí mateix que atraurà diner “negre” i el blanqueijarà, així el prèstec sortirà més barat. Vol imitar al que ja va fer Felipe Gonzalez en la crisi anterior- A ZP no li sortirà bé. Per què? Dons perque no s’el creurà ningú d’enlloc. Qui es creuria per exemple a un senyor que ha tirat enrera, retroactivament, acords signats per ell mateix com per exemple obra pública ja adjudicada? Qui no diu que un cop tingui aquests “diners negres” no decideixi convertir aquest deute al 2% a 5 anys(afros es deien) en una renta eterna al 1%?

El deute del regne d’espanya -a renovar si o si el juliol- no el subscriuran ni els de “la ceja” ni els de la SGAE que li han estat riguent les gracietes… No se si ZP és un cadàver polític o no ho és; el que sí se és que tal com ZP funciona pel món, no se’l creuran ni els del hampa! -que no ampa- que tampoc se’l creuen.

No vindrà ni diner blanc ni diner negre i haurà prorrogar indefinidament el retorn del deute existent: “un corralito” de la pacheca o un Vodevil.