La no entrevista a Jaume Asens i Mireia Vehí

El 10 d’octubre, un mes abans de les eleccions generals, vam fer públic que dedicaríem un especial a les #eleccions10N.

Ens havíem unit uns estudiants del Màster de Màrqueting Polític de l’ICPS -després se sumarien algunes persones més- per analitzar diferents aspectes relacionats amb la comunicació política. Volíem fer una proposta diferent al que habitualment omple les pàgines dels diaris. La idea era fer una sèrie d’articles que es veurien complementats amb entrevistes als candidats. Així que, dies abans, ens vam posar mans a l’obra per contactar amb els gabinets de comunicació.

ERC i JuntsxCat van contestar de forma afirmativa, i prova d’això són les entrevistes publicades a Gabriel Rufián i Laura Borràs. En Comú Podem ens va donar llargues, i encara estem esperant dia i hora. I de la CUP no hem obtingut respostes (una pena, ja que Mireia Vehí ens va impartir una classe al Màster).

Des d’El Matí, som conscients que aquest és un mitjà xicotet i hi ha prioritats. Per això, des d’ací, agraïm a ERC i JuntsxCat el fet d’haver-nos dedicat una hora i vint minuts -respectivament- a una sèrie de persones que féiem les entrevistes amb il·lusió, ganes i dedicació. I lamentem la decisió dels Comuns i de la CUP de no haver-nos donat l’oportunitat.

Per cert, no ens vam plantejar entrevistar els del 155.

P.D. Si teniu interés a veure què hem fet en el nostre especial #eleccions10N, ací el podeu veure.