Benvolguts amics i amigues

El procés contra el català com a llengua vehicular a l’escola no s’atura i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha reactivat el procés judicial per acabar amb la immersió lingüística http://www.abc.es/20111225/comunidad-catalunya/abcp-tsjc-reactiva-proceso-contra-20111225.html .

La reactivació del cas significa que el Ple de la Sala Contenciós Administratiu del TSJC tornarà a obligar en breu la Generalitat a complir amb les sentències que l’obliguen a introduir la llengua espanyola com a vehicular de l’ensenyament.

Només aconseguirem blindar el nostre sistema d’immersió lingüística si aconseguim que el Parlament de Catalunya aprovi per Llei que el català és la única llengua vehicular de les nostres escoles. Llavors el Govern tindrà un instrument legal per no acatar les sentències que l’obliguen a introduir la llengua espanyola a l’ensenyament.

Ajuda’ns a recollir signatures per a fer la petició al Parlament que el català sigui blindat per Llei com a única llengua vehicular. Fes-te voluntari omplint el formulari del web www.escolaencatala.cat i, si us plau, reenvia aquest correu a tots els teus contactes.

T’adjuntem el díptic informatiu on expliquem amb més detall els objectius de la campanya.

Si ja t’has fet voluntari i vols col·laborar, i encara no ens hem posat en contacte amb tu, ens pots escriure a .

Moltes gràcies

Campanya Defensem l’Escola en Català

www.miquelcolomer.cat