El matí vol fer una modesta aportació a la regeneració econòmica del país explicant breument el funcionament de les seves comptes.

La despesa ( uns 10.000 euros) està constituïda bàsicament per la confecció i manteniment de la plana web. Cap dels articulistes cobra i no tenim a ningú alliberat per fer cap mena de feina. O sigui que ens ho hem de fer nosaltres.

Per la banda dels ingressos, ( uns 10.000) no tenim a cap entitat financera, ni a l’estat ni a cap partit polític ( directa o indirectament) donant-nos diners. Així, ens “autofinancem” aportant de les nostres butxaques els diners que serveixen per cobrir despeses.

Alguns ratis divertits per aquests 1000 primers articles: el cost de l’article és de 10 euros, i si considerem un promig de 200 lectures per article, el cost de la lectura seria de 0,05 euros…!

Aquest grau d’ amateurisme no es volgut. Estaríem encantats de poder afrontar un projecta més ambiciós. Però caldria que complís tres condicions: que respectés la independència d’opinió dels columnistes, que servís per difondre l’ideari del “matí”, i que fos empresarialment viable.

Estem oberts a escoltar propostes i òbviament encantats si algú dels qui ens llegeix volgués fer-se soci, i ajudar-nos econòmicament.

Com bé sabeu, la gent del matí volem treballar per la reconstrucció nacional del país i som hereus d’una tradició que es caracteritza per una tossuderia a prova de bombes. Aquest diari és una eina més que gràcies a tots els què ens llegiu i hi col·laboreu està tenint èxit. Una eina per compartir! Feu-la vostra!