Fa calor, el sol s’apropa a la terra i s’escalfen el cor i la pena. L’estiu arriba amb les nits llargues, la platja, els peus vestits amb sandàlies i tot dubte i neguit és esborrat amb els 15 dies de vacances que et fan voler viure en ells per sempre.

’15 dies’, la nova cançó d’Alérgicas al polen, és una simbiosi entre l’amor i l’estiu que juguen a estirar i arronsar la corda de l’enyorança i el desig. És un cant a la quinzena de llibertat anual on vius, rius i estimes sense importar res més. Una cançó per ser ballada, saltada i cridada amb els braços amunt i els cabells deslligats, feta amb el record i l’energia que aporta aquesta càlida estació; perquè la tristesa, a l’estiu, és menys trista, i el sol, el vent i el mar donen l’empenta necessària per deixar enrere els sorolls que ho gelen tot.

ALÉRGICAS AL POLEN

És un grup de música jove i fresc format per sis noies del barri de Gràcia. Després de treure dos discs (‘De cero’ i ‘De sobretaula’) arriba un estiu on, arreu de Catalunya, podran continuar explicant, tocant i cantant el seu recorregut i la seva vida a tota orella que vulgui sentir-les.

Des d’un pop melancòlic fins a cançons on no pots parar de ballar, presenten un nou directe, intens, càlid i festiu que a través de l’empoderament no deixa a ningú indiferent. Les cançons que presenten tenen gust d’escenes quotidianes en què elles mateixes es veuen immerses i en un món que els hi posa traves a l’hora de viure i estimar.

 

Fa dos anys que es troben pujant als escenaris, tancant-se a l’estudi, col·laborant amb altres artistes, gaudint del que fan i creant, compartint i estimant-se aquest projecte que va molt més enllà de la música.

 

Marina Rico (veu principal)

Joana Subirats (segona veu i guitarra espanyola)

Maria Riba (teclat)

Emma Dotres (guitarra elèctrica)

Berta Batiste (bateria, pad i saxo)

Ona Salabert (baix)