Sóc la petita de tres germans, amb el meu germà gran ens portem dinou anys i amb la meva germana, ens en portem quinze i mig. Vaig ser la sorpresa de la casa, i també un miracle, ja que quan la meva mare estava embarassada de mi, el metge li va preguntar: vostè vol que neixi aquesta criatura? I ella va dir, sense dubtar-ho ni un moment: i tant, que la vull!! El fetus estava entre dues teulades, podia aguantar-se a la matriu de la mare, o podia perdre’l en qualsevol moment. Gràcies a la tecnologia d’unes hormones que van sortir l’any 1969, just l’any que vaig néixer, la meva mare va notar com el fetus s’arrelava a la matriu, i va poder portar una gestació normal de 38 setmanes. Tot va anar bé i fa 54 anys que bellugo per aquest món.

Però no és d’això que us volia parlar. Us en faig cinc cèntims: Si bé a mi m’han educat en escoles cristianes, i que sóc creient i poc practicant, us puc afirmar que els miracles existeixen. Feia un any i mig que no me’n sortia en una operació immobiliària, concretament una venda, – en la que hi havia vàries parts implicades-  i ni els advocats ni les parts interessades ens posàvem d’acord, degut a molts ressentiments, molta desconfiança i molt patiment.

Lluitava i lluitava i l’operació ni es trencava ni avançava. Llavors vaig demanar un miracle: Vaig a anar a Montserrat i li vaig demanar a la moreneta que ens ajudés a desencallar aquesta operació, ja que els humans no érem capaços de resoldre, perquè ningú no donava el seu braç a tòrcer.

Li vaig prometre a la Verge de Montserrat, que si em concedia aquest impossible ( el tema estava encallat des de feia molts anys, dels quals en portava jo un any i mig treballant, sense obtenir cap resultat) aniria a peu de Terrassa a Montserrat, abans del dia 1 de maig de 2024, data del meu aniversari. La Mare de Déu ha fet possible aquest miracle, i evidentment, compliré la meva promesa.

També em va ajudar San Expedito, el Sant de les causes justes i urgents. Li vaig resar amb molta devoció. Us puc assegurar que si no fós per la intervenció divina, aquesta operació no s’hagués realitzat. Si bé és cert que en aquesta operació hi vam invertir molts esforços, sense l’ajuda de Déu aquesta operació hagués resultat infructuosa. Us puc garantir que els miracles existeixen. Això sí, s’ha de demanar amb molta i molta fe.

Article anteriorLa solitud dels exiliats
Article següentLa Catalunya noucentista
Gemma Solsona Peñarroya, nascuda a Terrassa ( 1969), és una d’aquelles persones dones, com tantes altres, que volen passar desapercebudes. És llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona ( 1994) i va ser gestora administrativa de la Gestoria Solsona, després Palau Solsona, durant quasi 25 anys. Va exercir d’advocada de familia durant uns anys, però en realitat, el seu somni és fer portar el negoci familiar patrimonial que el seu pare li va deixar.