Lildami continua essent el rei del pop urbà català. Ho demostra una vegada més a “M’és igual”, el primer avançament del seu tercer disc, que es publicarà el 23 de febrer. En aquest nou single , que arriba després del seu súper hit “Supermercat” -la cançó més radiada de 2022 a Catalunya i el videoclip en català amb més reproduccions de l’any a Youtube-, Lildami fa un crit en contra de la mentida de les xarxes socials.

Proclama amb la seva ironia habitual que tant li fa el que la gent publiqui a xarxes, les seves fotos falses i els seus constants moments d’eufòria artificial. Al Dami li agrada la veritat, les persones reals i tot el que hi ha darrere, encara que no sigui tan bonic com una foto retocada amb desenes de filtres o tan alegre com un ball a TikTok.

La cançó, que tornarà a sonar a arreu, és una producció de Genís Trani i una joia 100% popera amb vestit de música urbana. El seu inseparable Sr. Chen també hi col·labora amb algunes veus addicionals. Amb aquests ingredients el hit està assegurat. Lildami l’acompanya d’un videoclip ple d’humor on el més important és “la música i les històries, no la parafernàlia que les envolta”.

Lildami lidera l’escena urbana catalana més pop. El seu carisma el va portar a ser el membre del jurat més popular del talent show “Eufòria” de TV3 que va batre tots els rècords de la televisió catalana. També va ser el primer raper que va sonar a les emissores musicals catalanes des que el 2019 va publicar el seu primer disc, Flors mentre visqui (Halley Records). El raper de Terrassa publicarà el seu tercer disc el 23 de febrer. Es titularà Dummy, que es pronuncia “Dami” i que és el típic ninot que utilitza el sector automobilístic per a fer proves. Dummy simbolitza fins a quin punt la seva carrera ha obert camí per a la creixent escena de pop urbà que li ve darrere.