Lo Memefest, el festival d’humor de Ponent organitzat per l’Associació Agrat, va cloure aquest dissabte la 4a edició amb rècord de públic en els 10 esdeveniments organitzats durant els 4 dies de festival. L’organització s’ha mostrat molt satisfeta amb el nivell de totes les propostes que han versat sobre l’humor des de diferents vessants com monòlegs, tallers, exposicions, debats, podcasts, projeccions o nous formats.

Els espectacles de la Ruina, divendres, i La Nit dels Monòlegs, dissabte, van omplir tot l’aforament dels recintes i també es va registrar un ple absolut al vermut-debat sobre què ens fa riure als catalans amb Natza Farrè, Oscar Andreu, Júlia Cot i Mercè Sarrias. També es va registrar una gran assistència al show d’improvisacions, a La Rostida, al taller de l’APM amb l’Escurçó Negre i a la projecció dels millors capítols de Plats Bruts al Cinema Majèstic.

Per la seva banda, l’exposició “The Memefest Files” romandrà oberta fins el diumenge 16 d’octubre a diferents aparadors buits de la ciutat. A través de codis QR, els visitants la podran seguir visitant i descobrir les conspiracions de proximitat que s’amaguen als territoris de la nostra zona.

La comissió d’Agrat ha confirmat que ja està pensant en la pròxima edició, la 5a, i aspira a seguir creixent per continuar sent un dels festivals de referència de l’humor a Catalunya.

Lo Memefest, que ha comptat amb el suport de les regidories de Cultura i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, també ha volgut agrair el suport a les administracions i les entitats o empreses que han donat suport al festival com la Diputació de Lleida, Circuït Urgellenc, Dispromedia, el CAU, la Fera i La Soll.