Estava en Bond, James Bond tan tranquil fent el seu Martini amb Vodka sacsejat no remenat a la freda Rússia, on no li calia ni fer servir glaçons, quan rep, de sobte, una trucada de M i en Bond sempre atent Al servei secret de Sa Majestat li respon. El que li diu M el deixa ben astorat: caiguda global a nivell mundial de la xarxa Facebook, Instagram i Whatsapp, el caos de la civilització moderna!

Només Spectre podia estar al darrera: No calia ser Doctor per veure que No funcionava res de res! Però aquell No era temps per a morir, no s’havia de convertir en un Viu i deixa morir d’avorriment etern tot esperant la resposta dels contactes, calia actuar i saber que passava exactament. Només es viu dues vegades, va pensar en Bond i va enviar des de Rússia amb amor un whatsapp a Octopussy, amiga seva per veure si responia.

Res! Cap resposta. Devia ser cosa d’en Goldfinger, conegut també per ser L’home de la pistola d’or i de tret fàcil, allí on posava el seu ull daurat (Goldeneye) i fixava el tret no fallava, hauria estat ell el responsable? El missatge quedava permanentment marcat per un rellotge.

Malgrat en Bond havia dit que mai més tindria Telegram, Mai diguis mai més i se’l va tornar a instal.lar per intentar establir contacte amb L’espia que el va estimar per veure si ella era localitzable i sabia alguna cosa al respecte, li prometria com a mínim Diamants per a tota l’Eternitat a veure si així en podia treure l’entrellat.

Xat privat Només per als seus ulls amb el sobrenom de Moonraker al grup però res, s’estava presentant un Panorama per Matar d’avorriment aquella nit i malgrat intentar 007 generar amb aquell xat una Alta Tensió, calia començar a pensar que El Món mai és suficient i que per sort El demà mai mora i més valia Morir un altre dia que seguir amb aquella Llicència per Matar d’avorriment.

Fart del rellotge de whatsapp i d’aquella caiguda des del cel (Skyfall) de les aplicacions de missatgeria mòbil que semblaven haver tingut els seus servidors i d’haver començat a caure en aquella mica de desconsol (Quantum of Solace), en Bond va intentar actualitzar el seu perfil d’Instagram abans d’anar a dormir com a darrer intent. Greu errada perquè en intentar penjar la seva fotografia prenent el Martini en Vodka just a l’entrada del Casino Royale va adonar-se que tampoc anava.

Solució, començar l’Operació anar a dormir com un Tro i esperar que tot es solucioni per si sol, ni que no sabem que ha passat en realitat, com en la vida mateixa. I amb els martinis amb vodka que portava no li va costar gens adormir-se.

James Bond retorns in…. No Time to whats!