Amb guitarres que transmeten bones vibracions, tocs electrònics, una lletra despreocupada i uns “nanana” infal·libles, Porto Bello tornen preparats per posar banda sonora a l’estiu amb “Bla Bla Bla“, el segon avançament de què serà el seu quart disc i que veurà la llum a finals d’any.

Després de l’èxit en ràdios de “Cantar-te” i “Quererte”, la banda catalana ens regala una oda a l’autenticitat, a ser un mateix i a fer el que vulguem quan vulguem.
“Bla Bla Bla” és un himne pels que s’atreveixen a sortir de la rutina, a divertir-se sense importar el que opini la gent i, de passada, gaudir del que xiuxiuegen, que també té el seu “morbo”. I és que per molt que els altres parlin, Porto Bello volen passar-s’ho bé i els és igual el que diguin, i volen animar tothom a fer aquest salt a la piscina, a menjar-se aquesta pizza amb pinya i a dir-li a tothom qui critiqui: “ei, em dóna igual”.

A més, el single (i algunes sorpreses més del nou disc) es podrà escoltar en directe al llarg de la seva nova gira, que recorrerà més de 20 escenaris de Catalunya, França i Andorra aquest estiu i que passarà per festivals multitudinaris com el Festiuet o festes majors de gran calibre com La Mercè de Barcelona.