El proper 3 de juliol, a les 19:30 hores, El Matí Digital celebrarà la 3a edició dels premis El Matí, amb el premi Joan Sales i el premi Josep Maria Capdevila, un esdeveniment que serà un punt de trobada entre les persones col·laboradores i els lectors, així com les persones fundadores del digital.

L’acte tindrà lloc al Centre Cívic Can Clariana Cultural (Carrer Felip II, 222) de Barcelona, i serà conduit per la periodista Cristina Puig i el director d’El Matí Marçal Llimona

L’esdeveniment és gratuït i obert a tothom. Qualsevol persona que vulgui acompanyar-nos-hi caldrà que confirmi l’assistència (i indicació d’assistents) a  

Sobre els guardons, l’any 2010 l’Associació El Matí va crear el Premi Joan Sales de reconeixement a una trajectòria de servei a la cultura i al país, i el Premi Josep Maria Capdevila a una jove promesa del periodisme, la cultura o les arts. El Premi Josep Maria Capdevila ha estat atorgat a en Joan Safont en la seva primera edició, i a l’Anna Punsoda en la segona. 

En les mateixes edicions, els guardonats amb el Premi Joan Sales van ser Ramon Folch i Camarasa i Josep Maria Espinàs, respectivament.