Mentre Convergència segueix insistint en la seva tàctica dilatòria que el converteix en còmplice de l’espanyolisme més caspós, el temps passa i ens obliga a tornar a votar.

Les europees son considerades pels partits com a “maniobres amb foc real”. Sense entrar a analitzar què hi ha darrera aquest fet tan lamentable (perquè tenim diputats que no legislen de veritat? O pitjor, perquè no elegeixen els nostres diputats europeus el govern europeu?) el cert és que s’acosten les europees.

I mentre CDC insisteix en anar junts amb ERC , més amb vocació d’abraçada de l’ós que per convenciment, el cert és que s’enfronten a un dilema insoluble: poden anar junts Tremosa i Sedó? L’eurodiputat Tremosa, a més d’estar inscrit al grup liberal del parlament europeu, és un independentista de pedra picada. Ha exercit amb honestedat, rigor i solvència provada el seu càrrec i el millor per Catalunya seria que repetís. Si voleu saber qui és en Salvador Sedó, podeu llegir l’article d’en Graupera que, per cert, que se sàpiga encara ningú no ha desmentit en cap dels seriosos ítems que carrega sobre el salerós reusenc. En tot cas, i concedint-li la gràcia de no entrar a valorar-lo, és un diputat més del PP. I en tot cas, segur que no és independentista. Més aviat el contrari.

Així doncs, experts politòlegs i consellers de CDC, em podeu explicar com puc votar al Tremosa sense votar al PP? Perquè si no puc votar al Tremosa sense votar al Sedó, no votaré a CIU. Ni jo, ni el 90% del vostre electorat si acaben sabent que quan voten Tremosa, voten també a un futur diputat del PP.
Mentrestant, ERC m’ofereix la possibilitat de que el Dr. Terricabras em representi. Una nova aposta per obrir la política al món universitari que al menys dóna una certa garantia de fidelitat al procés independentista, prioritari per una gran part de l’electorat. Si voto en clau procés independentista, votaré ERC. Perquè no puc votar en Sedó per més que m’estimi en Tremosa.
 
Espero que algú  (vinga companys…!!!) hi posi seny i moderació, i que finalment pugui votar amb justícia en Tremosa, que s’ho mereix i molt. Prou de dormir amb l’enemic.
Barcelona, 1963. Fill i net de vidriers, es dedica professionalment a fer botelletes per a la indústria de la perfumeria. Enginyer per l'IQS i amb dos màsters (un a l'IESE i l'altre en filosofia i estudis clàssics a la UB). Va ser secretari general de la FNEC. Actualment, en l'ostracisme polític. Amb quatre amics exiliats, va fundar El Matí.
Article anteriorSense RTVV
Article següentNo hi ha justícia?