Quan el que ara ens enamora serà el que ens separarà.

Consells (No científics) per a persones que estan buscant parella

Recorda que: si cerques una relació sense compromís, algú per compartir una estona; aquests articles no seran per a tu.

Si en el primer article d’aquesta sèrie explicàvem que la primera trobada no és una cita sinó que és una entrevista i que vigilem si el nostre candidat o candidata a parella de llarga durada critica massa a les exparelles (https://elmati.cat/new/busco-parella-de-llarga-durada-primera-part/) avui explicarem que una característica que ens enamora pot no ser tan bona si el que volem és una relació estable.

Alguns no seran cap problema si no ens plantegem una relació a llarg termini, però, de vegades, el que ens agrada avui pot no agradar-nos quan les circumstàncies canvien i, com que aquests articles són consells per a parelles de llarga durada, les circumstàncies sempre canviaran.

Imaginem-nos que veiem el perfil d’algú que es defineix com generós. Ens coneixem, ens omple de detalls, ens convida a bons restaurants, etc.; fins que un dia, com que ens hem enamorat d’algú molt generós, es gasta tot el que té per comprar-nos el regal dels nostres somnis –Pot ser un viatge, un anell de brillants, un cotxe, etc.– ho veiem com una prova d’amor i decidim conviure-hi, però passen els anys, venen fills, moltes més despeses i una hipoteca per pagar.

La persona generosa encara és igual que abans, però ara es gasta més diners del compte. On abans veiem generositat, ara hi veiem un malgastador. Els regals i detalls que tant agradaven ara provoquen angoixa. Consell: està molt bé que tinguin detalls, però observeu també com gestiona la part econòmica, potser és poc romàntic, però si el que voleu ser romàntics durant molts anys, cal tenir-ho en compte. Això també ens ho podem mirar a l’inrevés, potser ens agrada una persona perquè és molt estalviadora i amb poc temps és capaç de liquidar-se la hipoteca a base de no sortir ni a prendre un cafè, ens enamorem perquè sap estalviar, però quan té la casa pagada segueix sense prendre’s ni un cafè. La persona estalviadora es converteix en garrepa.

Vigila si és massa… el que sigui!, perquè si avui és elegant, amb el temps serà un presumit o una presumida. El polit o polida, amb el temps, es convertirà en obsessiu o obsessiva. I les persones brillants que fan caure la bava quan les sentim parlar, es comparteixen en persones avorrides que no paren de xerrar.

I… fins al tercer article en què explicarem que: no sempre ens entendrem.