Aquests dies he fet una de les millors rutes de la Costa Brava que es pot fer en poc menys d’hora i mitja. La sortida és des de Cala Castell als peus d’un dels poblats ibèrics més característics de la costa al costat de la foradada i que continua per la costa fins arribar a mig camí entre Palamós i Calella de Palafrugell.

És tan bonic que en Quico que treballava a l’Ajuntament de Palamós amb la seva dona -i es cuidaven d’emigració i també dels nens acollits d’Ucraïna- ja fa anys que viu en aquest refugi de la cala Estreta acompanyat d’una colla de gats i desitjos que la gent escriu i penja a uns mòbils del sostre. La seva missió és preservar un dels paratges més bells de Catalunya… Poder-hi nedar tal com vaig poder fer jo el diumenge és una experiència paradisíaca i a l’hora de dinar compartir generosament l’entrepà de tonyina amb les mixetes…

 

Article anteriorQuè t’ha ensenyat la vida? (202 veus)
Article següentPactar amb el diable via app
Rosa Maria Pascual Sellent és veïna de Cardedeu. Ha treballat de mestra durant trenta anys i ara està jubilada, però és la responsable dels tallers d’escriptura com Tecamolsaires del Montseny i de presentacions i tertúlies literàries mensuals. Forma part del GEM, Grup d’Escriptors del Montseny, amb qui ha editat Montseny Màgic, Montseny Eròtic i Montseny amb un Somriure. És autora de llibres per a aprendre matemàtiques divertides com la col·lecció “Pensem i comptem”, també per aprendre a llegir i escriure amb les Lletres Amagades i Letras con disfraz il·lustrats per ella mateixa. De contes infantils En Jordi i el drac amb pintures d’Antònia Molero, i d’un àlbum il·lustrat per per Aurembiaix Abadal titulat En Jordi va pel Món i que va ser obra premiada en el CCCB. De les novel·les curtes com Tardor Roja; Un mar de boires, Premi Jalpí i Julià; de la col·lecció Bell-lloc i altres contes de mestres que conté El Racó dels desitjos que és una peça teatral representada en alguns a sales del Vallès i Barcelona. De les novel·les històriques inspirades en l’autobiografia: On vas, Irina?, editada en català, castellà Adónde vas, Irina? i anglès Where are you going, Irina? i finalista del Premi de Novel·la Històrica Gregal 2013. De La Mestra amb un somriure als llavis, premi memòria popular de La Roca Romà Planas i Miró. I del poemari Si Condicional editat durant la pandèmia i amb dibuixos de l’Aurembiaix Abadal.