Benvolguts lectors,

Hauran constatat que la pàgina d’El Matí no ha estat operativa durant unes hores. Curiosament, des que l’amic Vicenç Pedret va publicar l’article “L’ànima d’en Duran” que feliçment hem pogut recuperar. Ve essent un costum desagradable que cada cop que El Matí publica un article crític o d’un interès especial algú s’encarregui de fer-nos callar.

Als nostres estimats hackers que intenten sabotejar la nostra llibertat d’expressió els enviem el nostre menyspreu més absolut. No ens fan por, ans al contrari, ens encoratgen a continuar i a seguir alçant la veu més alta i més clara.

Però que sàpiguen també que presentarem la denúncia corresponent als Mossos d’Esquadra, i la presentarem una i cent vegades, en cada ocasió que s’atreveixin a imposar-nos el silenci. Són tan miserables que fins el seu boicot el fan sòrdidament i maldestrement, deixant pistes que la policia seguirà.

El nostre Manifest fundacional acaba amb les paraules següents: “Amb aquesta voluntat d’assolir algun dia la nostra plenitud com a poble lliure i agermanat amb totes les altres nacions, iniciem aquest camí”. Sortiu del mig, hackers miserables, sortiu del mig, deixeu-nos seguir el nostre camí!