La companyia Brodas Bros torna demà divendres (20h) a la sala gran del teatre Kursaal, aquest cop acompanyada per Desilence (Tatiana Halbach i Søren Christensen) per presentar-nos ‘Dōji’, (‘simultani’ en japonès). En aquest nou muntatge, la dansa i les arts visuals s’uneixen per crear un paisatge brutal de colors, ritme, música i dansa.

‘Doji’ es balla entre les llums i les ombres. Els Brodas Bros, il·luminen amb el seu moviment l’espai (per mitjà d’uns sensors que porten connectats al cos). Desilence, que ha programat minuciosament les formes i els colors, juguen amb els ballarins, creant conjuntament, aquest brutal paisatge, en el qual viatges com a espectador, immers en el color, el ritme, la música i la dansa.Cada peça és una celebració, que obre la porta a la reflexió, sobre què som i com ens movem en aquest món de llums i ombres.

 

A més d’utilitzar la tecnologia com a eina per a crear els continguts, en aquest espectacle, utilitzem els sensors de moviment com a instrument creatiu amb el qual jugar i gaudir alliberant-nos dels lligams del render, las marques i ens aporta llibertat de moviment i de creació espontània.

 

Les entrades per veure l’espectacle tenen un preu de 20 euros (10 euros per als menors de 30 anys i 15 euros amb Carnet Galliner i majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet www.kursaal.cat.