“Per aquestes raons, i per moltes més, he arribat d’una vegada a creure en el retorn al fonamental. Tal és la idea general d’aquest llibre. Desitjo contendre amb els meus col·legues més distingits, no personalment o en mode merament literari, sinó en relació al veritable cos de doctrina que ensenyen. No m’inquieta Rudyard Kipling com a artista intens ni com personalitat vigorosa; m’inquieta com heretge, és a dir, com home la visió de les coses del qual ofereix la temeritat de diferir de la meva. No m’inquieta Bernard Shaw com un dels homes més brillants i un dels homes més honrats que viuen; m’inquieta com heretge, és a dir, com home la filosofia del qual és completament sòlida, completament coherent i completament equivocada. Torno als mètodes tradicionals de la tretzena centúria, inspirat per l’esperança general de deixar fet alguna cosa.”