El diari britànic ha publicat aquest dos acudits de Jaume KAP-devila, qui dibuixa las diaris de Barcelona La Vanguardia i el Mundo Deportivo i a Regió7 de Manresa. Kap, bon amic berguedà, té la gran sort de poder dibuixar o publicar , en estar sindicat, bona part dels seus acudits a trota la gran premsa europea i nord-americana.

Aquests dos acudits, publicats a The Guardian, seria impossible de veure’ls a cap diari de la Villa iy Corte espanyoles, els anglesos tenen en la defensa de la llibertat el seu primer objectiu, mentre que a Madrid es tot el contrari, només saben censurar, impedir i dir que no. Els anglesos, millor els britànics ja varen haver de reconèixer la independència d’Irlanda, la que fou la seva primera colònia, i ara reconeixeran la d’Escòcia si guanya el si.

 

Aquí, ens volen lligats, callats i submisos. Tenim la gran sort de que LA NATO –OTAN controla el que controla i que les finances i el diner es dirigeixen des de Brussel·les, sinó, pobra Catalunya ja estaríem ….  

 

Els catalans volem votar, volem decidir el nostre futur, tenim dret a la nostra autodeterminació… però hui ha que es creu que pot segui mimant de la mamella de Catalunya i a sobre tenir-nos dominats, esclaus i callats.

Manresa 1950. Advocat, investigador de la cultura popular i bibliòfil. Llicenciat per la UB i la LSE. Participà activament en la lluita antifranquista i independentista. Ha col·laborat en diferents mitjants. DInamitzador i activista cultural a la ciutat de Berga. Ha publicat diversos llibres sobre temes de cultura popular, història i país.
@ramonfelipo
Article anteriorV de vèncer
Article següentVotar o butà?