Barcelona, la capital catalana no es mereix més “collonades” en Jordi Hereu, digne successor del desaparegut Joan Clos, actual ambaixador del regne d’Espanya a Turquia. A l’Hereu no se li ha ocorregut res més que amb la que està caient ara amb la crisi econòmica, muntar el seu espectacle.

Aquesta colla de social – demòcrates de via estreta del PSC-PSOE, que fa masses anys que hi ha a l’Ajuntament de Barcelona, passaran a la història per les desgracies i calamitats que no paren de fer els temps a la capital catalana. El Fòrum fou un disbarat, la preparació dels Jocs Olímpics Hivern una altra i vinga ! a gastar milions d’euros… i el poble a patir?

La Diagonal, l’avinguda més emblemàtica de la capital catalana, l’estant destruint de mica en mica aquesta colla de galifardeus de l’Ajuntament de Barcelona. Només uns energúmens, cregudets, i senyorets, se’ls hi podia ocórrer de posar el “carril bici”, pel lloc dels vianants a la Diagonal, els que som veïns d’aquesta avinguda, mai més hem pogut “circular-hi” com a vianants !. Els que per desgràcia hem tingut parents directes amb cadira de rodes sabem els greu perjudici que ens varen causar !

Com us deia, ahir vaig anar a votar i per poder dir no, al pla faraònic d’en Jordi Hereu me les vaig veure i desitjar. Ah ! i diuen que el cost d’organitzar aquesta fantasmada de referèndum, pot ser de prop de 5.000.000 d’Euros. Volien els Jordi Hereu i companyia que fos un referèndum d’adhesió al líder, com aquells que feia el General Franco, però el poble de Barcelona que està més que fart de les “animalades “ de l’Hereu i companyia, crec que està dient de forma clara i massiva NOOOOOOOOOOOOOOOOOO.