Per més que l’aparell d’intoxicació ciutadana maquinat pel govern de
l’estat insisteixi en publicitar-ho -per activa i per passiva-, el gruix
de les hipoteques no baixarà. Les arques de la banca s’han blindat
l’interès hipotecari al voltant del 3%. Hi ha una connivència del sector
bancari i del govern de l’estat espanyol -manat “per socialistes
d’avortament”- en no destapar-ho. Titllo al govern socialista de l’estat
de “socialistes d’avortament”, perquè és l’únic que sembla que saben fer:
avortar. Avortar les il.lusions del poble català, avortar l’estat del
benestar, avortar l’economia… en lloc d’ajudar les persones, en lloc de
facilitar que els joves puguin tirar endavant, en lloc de respectar i
cuidar la gent gran, en lloc de donar suport a les famílies, en lloc de
ajudar les mares en dificultats… Nosaltres, pobre poble, ens deixem
enganyar un altre cop pensant amb el “només dec ser jo”. És justament a l’inrevés: a quasi ningú li baixa la hipoteca des de fa mesos. I aquesta
clàusula no s’ha declarat abusiva per part del govern zapateril. Això sí,
en Zapatero és el millor en ajudar la banca, en llençar cortines de fum
per distreure els ciutadans dels problemes reals com el problema de les hipoteques, el problema de la manca de futur per als joves que quasi no poden trobar feina ni independitzar-se, i tants d’altres.

Es obscè fer una llei de “la economía sostenible” i no proposar mesures urgents com declarar abusiva la clàusula del “terra hipotecari” amb efectes retroactius per tal que arribi al poble aquest alleugeriment quan abans. La llei de la “economia sostenible” és, senzillament, “una parideta més” del govern de l’estat espanyol. Un tapar forats calculat. Un altre “fum, fum, fum” de Zapatero. No estic parlant del PSC, encara que la meitat son d’obediència Psoenica.

M’explico: el 13 d’agost es publica l’avantprojecte de llei de l’economia sostenible-tràmit obligat- per tal que passi desapercebut: un as a la màniga per a més endavant. El 22 de novembre ZP ho ven als diaris com una novetat… i el 28 de novembre l’aproven els ministres. Després -tot seguit- ha passat al Congrès i desprès… xaxan!!! Un altre truc màgic de l’aparell mediàtic de la Moncloa: ja que Espanya tindrà la presidència europea, Zapatero disposarà d’un monotema molt ad hoc per treure pit: “la economía sostenible”… I podrà refregar a l’oposició de posar pals a les rodes a Europa si no li aproven la parideta -tal i com està ara- de l’economia sostenible… Maquiavèl.lic Zapatero, amb la Z gran i la “t” petita .