Suspensió Laura Borràs 28.07.2022 Foto: Albert Salamé / VWFoto

Des del “judici” que se li va fer al Faqs a la MHP Laura Borràs, he tingut el convenciment que JxC hauria de deixar el Govern si ERC i la CUP traïen a la Presidenta.

Sí, perquè treballar per i per a Catalunya implica lleialtat, serenitat, has d’estar a la teva millor disposició per fer una feina tan honorable.

Primer, internament, he expressat la meva opinió i també amb alguna piulada, perquè sóc el darrer mico del partit i la meva opinió no es té en compte a les altes esferes.

Però avui estava revisant un cas d’una pacient que ja té 25 anys, la primera visita que va fer amb mi va ser amb 15 anyets; ella era una excel·lent estudiant d’una escola de la zona alta de Barcelona on li feien assetjament.

Segur que estareu d’acord amb mi que la víctima d’assetjament no ha de canviar de col·legi, encara que els pares estaven desesperats i la nena també, estaven disposats a canviar-la.

Vaig parlar amb els pares i amb la nena sobre les mesures que hauríem de prendre. Tots d’acord. Treball d’equip! Pares-Nena-Psicòloga.

Vam aconseguir que expulsessin els caps del grup que feia assetjament a la nena. Va ser un èxit, i ja podeu imaginar com, amb el temps, aquesta atemorida nena, es va anar convertint en una jove segura de si mateixa.

Us preguntareu què té a veure el JXC amb el meu pacient?

Quan les cúpules d’ERC i la CUP traeixen a la MHP Laura Borràs, l’agredeixen com a persona, agredeixen a JXC, agredeixen a tots els votants de JXC, agredeixen a tots els votants d’ERC i agredeixen a tots els votants de la CUP, perquè el assetjament sempre provoca rebuig, no hi ha ningú que doni suport a un agressor. I les víctimes no han de marxar.

JXC ha d’aconseguir fer fora els traïdors del Govern, i del Parlament.