seguir molestant

Últimament molta gent s’està preguntant què fan els partits independentistes al Congrés dels Diputats de Madrid.

Aquesta pregunta, malgrat que té moltes respostes depèn a qui preguntis, cal respondre-la amb certs arguments.

Avui al Congrés hem vist una nova falta de respecte a l’independentisme català, on Ana Pastor, presidenta de la mesa del Congrés dels Diputats, ha fet fora el diputat Gabriel Rufián del Congrés per dir la veritat, una veritat que els fa mal.

Però cal destacar la importància d’estar al Congrés, ja que és, avui dia, igual o més important que estar a l’Ajuntament o al Parlament.

Tenir representació en una sala on no ens hi volen és primordial per seguir pressionant i denunciant la situació que estem vivint al nostre país.

Seguir recordant a tota la representació de l’Estat que Espanya té presos polítics, que el primer d’octubre va enviar agents militars a estomacar gent que volia votar, que la repressió política i judicial és digna d’un estat dictatorial… i un llarg etcètera.

Cal seguir molestant aquells que ens volen fora de la política, no donar-los el gust de fer el que volen, que desapareguem de tot arreu.

Hem de seguir defensant Catalunya a Madrid, no només per denunciar, sinó per fer política, defensar els nostres ideals i molestar els partits constitucionalistes.

També hem de ser-hi per ajudar les altres formacions independentistes/republicanes, on ens ajudem mútuament i tenim l’obligació de seguir-ho fent. Per nosaltres i també per ells i elles.

Hem de ser-hi ara més que mai perquè ens ve a sobre un procés judicial que es decidirà a Madrid i si hem de defensar els nostres represaliats ha de ser des de la mateixa capital.

A qui no li agrada veure com a la cambra de l’Estat Joan Tardà digui feixista a Albert Rivera? A qui no li agrada que Míriam Nogueras faci aixecar la “bancada” popular pel simple fet de recordar-los que són la repressió feta persones?

A qui no li agrada veure com EH Bildu o BNG posen a lloc el tripartit PP, PSOE, Cs?

A qui no li agrada dir-li FEIXISTA a la gent que ho és?

I malgrat, com fa unes hores, ens expulsin de la sala, nosaltres, amb l’obligació de seguir defensant la gent que va votar les forces independentistes a les generals, cal tornar i seguir dient les veritats que molesten les grans elits de l’Estat.

Per tot això, per defensa, denúncia, política i republicanisme, cal seguir al Congrés, pressionant i molestant des dels escons que, al capdavall, hem escollit els catalans i les catalanes.