Un divendres més: llum, càmera i acció!

Per primer cop a Eufòria el públic decideix el rumb de tot el programa, els nominats, els favorits i fins i tot els expulsats mitjançant el tele-vot.

El primer a actuar va ser en Carlos amb una cançó de Michael Jackson i, tot i fer-ho molt bé, estem en un moment del programa on el nivell és més exigent i les comparatives són inevitables. El sabadellenc va notar l’escalfor del públic tot i que el jurat, moments més tard, va haver un malentès entre ell i el jurat que finalment va acabar entre riures.

En segon lloc, va cantar la Carla, una cançó d’en Julen, la qual va fer que la Terrassenca no pogués lluir al 100% en la seva esplendor tot el talent vocal que té i va fer la sensació que hagués de forçar la veu en tot moment. No va estar en el seu millor punt.

La Sofia per a sorpresa de tots ens està deixant bocabadats, a cada actuació que passa es va superant. Lets get loud, va ser el repertori que li va tocar per aquesta setmana i sens dubte li va caure “com anell al dit”.

L’Alèxia va cantar “Remena nena”, que per opinió personal va ser com un got d’aigua freda. La posada en escena era una mica diferent de la versió que tothom tenia pensada, però si de bé en sabem és que per desgràcia els concursants no poden triar les cançons així que tot i no ser gaire afavoridora va poder salvar-la amb prou elegància.

L’Elena, amb el seu Don’t call me up i la cançó maleïda. Els primers minuts de la mallorquina no van estar gaire encertats. Potser pels nervis?, la cançó? Això no ho sabem del tot bé, però el que si sabem és que segons més tard va donar-ho tot com ens té acostumats. Un registre poc encertat però ben defensat. Elena, et volem veure a la final!

La sorpresa del programa la Paula, des que va tornar ha vingut per quedar-se no tinc cap dubte. Fixeu-vos que les cançons que està interpretant són espectaculars vocalment i ella hi està a l’altura. M’encantaria que Catalunya donés valor a aquest tipus de perfils perquè estic ben segura que ens acabarà sorprenent. Endavant Paula!

La Jim i la seva xocolatina, va deixar endolcits a tot el públic. Cançó que fa temazo que et regala. No crec que fos una cançó feta per la Jim, però si sembla que va gaudir fent-la. Amb ganes de veure amb què ens sorprèn la següent gala.

I finalment però no menys important el nostre estimat Tomàs, que una setmana més no se l’han volgut jugar amb un estil musical diferent, així que realment hi ha poc a dir. No surt de la seva zona de confort, fa una actuació increïble i llueix excel·lent dintre de la seva comoditat. Estic segura que quan surti del programa, la seva música estarà enfocada als seus gustos, però dintre del programa seria un plaer poder gaudir del Tomàs immers en altres estils musicals, però que hi farem.

En resum, el públic des de casa va decidir amb el televot quins eren els preferits sortint la Sofia que es va proclamar semifinalista ja d’Eufòria, l’Alèxia i, en tercer lloc, en Tomàs. Per altra banda la Carla i en Carlos per a sorpresa de tots van acabar sent els nominats.

Finalment, en Carlos ha pogut gaudir poc del seu retorn al programa, ja que va ser l’expulsat de la nit.

Ens veiem a la pròxima gala, eufòrics!