causa justa

Amics, amigues,

L’amic Joan Manzano, del qual us havia enviat moltes preguntes sobre la independència de Catalunya, ha aconseguit un espai a Diario 16 en el qual exposarà el problema Catalunya-Espanya des d’un punt de vista d’expert en màrqueting i independentista. És clar, es publicarà per a tot l’Estat espanyol en castellà. Crec que és una eina de penetració enmig d’una premsa espanyola mediatitzada pel poder de Madrid.

Avui us convido a llegir el seu primer article, que us prego que feu circular entre els vostres amics i amigues espanyoles i llatinoamericanes i on vulgueu. Gràcies!

De la meva part, tan sols recordar que demà passat es començaran a endur els nostres patriotes presos polítics cap a les presons de Madrid.

A mi, em fa la sensació com si m’arrenquessin les vísceres. Encara que estiguessin empresonats, estaven a Catalunya i els teníem a prop. Espero que, si als jutges, polítics i fuerzas del orden els resta una mica d’humanitat, siguin tractats i tractades com persones dignes.

Sembla que el judici començarà la setmana vinent. Ells i elles seran els nostres portaveus perquè han empresonat i jutjaran els nostres legítims representants, que hem elegit democràticament. Els més de dos milions de ciutadans catalans que vam votar sí el primer d’octubre mereixem les mateixes penes que ells i elles.

Per tant, hem de fer alguna cosa per ells i elles! Quelcom que no els pugui perjudicar. Però davant del món hem de demostrar que estem amb ells, que son innocents i que estem disposats a seguir pacíficament fins, al final, aconseguir la República Catalana.

Per avui, res més. S’acosten uns dies molt importants, frenètics, potser dramàtics, però gloriosos gràcies als nostres compatriotes que, des del anomenat Tribunal Supremo, faran sentir la seva veu, la de la veritat, el coratge i la tenacitat per una causa justa.

Vostre,

Josep M. Boixareu Vilaplana