Si cerques una relació sense compromís, algú per compartir una estona, aquesta sèrie d’articles no seran per a tu. Si vols seduir en una primera cita i no t’importa deixar de ser tu mateix o tu mateixa ni mentir; aquests articles no seran per a tu (a internet hi trobaràs infinitat de consells que et seran útils!)

Avui començo una sèrie d’articles per parlar de com encertar a l’hora de trobar parella. El que m’ha motivat a parlar sobre aquest tema és la gran quantitat parelles que s’han conegut en d’una aplicació i que no ha anat bé. La informació que he recollit al llarg dels anys em fa veure que hi ha una sèrie d’errors recurrents en els quals les persones que busquen parella hi cauen una vegada i una altra.

Primer consell: la primera trobada no es una cita, és una entrevista.

La parella, generalment, no es busca, es troba. En un grup d’amics, a la feina, a la universitat. No anem a buscar res, senzillament sense saber ben bé com, ens atreu algú, ens hi acostem, ens sentim bé i, si això és recíproc, tirem endavant. Avui en dia, és cada vegada més freqüent  apuntar-se a llocs com: Edarling, Meetic, Badoo, plataformes creades per relacionar-se on, a diferència del que passa al món, hi ha una recerca activa. Si, enamorar-se de la manera convencional no és garantia de res, buscar l’amor a la carta pot ser encara més complicat. Si estàs a alguna d’aquestes pàgines, és molt probable que tinguis l’oportunitat de trobar-te amb qui, segons el perfil que hagis introduït a l’ordinador, tinguis afinitat. Pensa que: serà com una entrevista de feina, no és que es menteixi, però és igual que quan és fa un currículum, es posa de manera que, dient la veritat, soni bé. A les entrevistes de feina, generalment, busquem la resposta que vol escoltar el nostre entrevistador, en la primera trobada és possible que també. És molt freqüent que les entrevistis de feina acabin en un “ja et trucarem” i, malgrat que et sembli que ha anat bé, la trucada no arriba mai. En les entrevistes per trobar parella no és infreqüent que passi el mateix. Si et passa, no pateixis! No has fet res mal fet i ets tan bon candidat o candidata com el que més, l’únic que ha passat és que no encaixaves amb el perfil que estaven buscant. Res més! Segur que, si ets tu mateix, agradaràs a qui hagis d’agradar

Segon consell: Vigila quan critica massa a les exparelles.

A la vida ens topem amb persones que valdria més no haver trobat i, per desgràcia, en el cas de les relacions afectives passa massa vegades. Si el teu candidat o candidata t’explica el terrible que era el seu ex, escolta’l, però si t’explica que tots els seus ex han estat molt males persones…, és una mica sospitós, no? Perquè que passi una vegada, d’acord, però que cada vegada et passi el mateix. De totes maneres, pot ser que sigui veritat i que el candidat o candidata a ser la teva parella hagi tingut mala sort a l’hora d’escollir i tu decideixes començar una relació. No pretenguis convertir-te en el salvador o la salvadora de les seves desgràcies! Perquè s’enamorarà d’un salvavides i, a la més mínima que tingui un problema i tu no li puguis resoldre, et dirà que l’has decebut. (No oblidis mai que les parelles s’ajuden mútuament, ningú no ens pot salvar)

Al proper article parlarem de: el que ens agrada pot ser el mateix que ens separa

Us hi espero!