De carrer en carrer i de plaça en plaça…tot passejant per mirar, remenar, comprar, somriure i estimar. Hi ha alguna cosa més humana i preciada?

El poder de la senzillesa recobra tota el seu esplendor i ho fa sense ostentació ni pompa, amb la celebració d’una festa molt nostra, amb esperit de germanor i alegria que no defalleix malgrat els temps que ens toca viure.

La festa de la rosa i el llibre, celebrar un Sant Jordi tan arrelat a les nostres costums és un elogi a la senzillesa per damunt de tot, aquell passeig amb la nostra familia o amics i respirar una jornada de festivitat.

Els llibres i les roses per arreu ens acaricien els sentiments de compartir i de contemplar…contemplar el tot i el no res alhora, embriagar-se de tantes mirades que van i vénen sense rumb, tan sols es busquen per compartir el mateix llenguatge…l’alegria d’un dia molt màgic i extraordinari.

Sant Jordi llueix amb la llum d’un dia de festa. L’aire es respira intens. La vermellor en l’horitzó és emocionant i profunda…quasi es diría esplèndid. Potser ens emociona perquè res ens és aliè al nostre lligam cultural  i de vida; llibres i roses ens envolten i ho celebrem. Després de tot i sense adonar-nos hem sigut més feliços amb un elogi a la senzillesa. És màgia.