Trinxeres

Avui dia vivim en un moment complex, excepcional, enrarit i inaudit dintre del moviment independentista.

Ens veiem abocats a una repressió constant i amb poc marge d’acció o reacció.

Ens trobem, doncs, en una espècie de model “sensible”: a la mínima, tot ens afecta molt més. Des del militant ras a l’actual Govern de la Generalitat.

Justament per això, cal recuperar i seguir fent aquella feina que fem la gent de base des de les trinxeres.

Aquella feina de carrer, el boca-orella, encartellar, bustiar, parlar i debatre. Aquella feina que sempre hem fet però que ara sembla que ha quedat empetitida per tot el que ha passat aquest any i poc des de l’1-O.

Aquesta feina ha de servir per deixar de banda diferències, jugades mestres i maldecaps.

Deixem de banda el partidisme, respectem les opinions de tothom i creem una feina conjunta per tirar això endavant.

Els nostres companys i companyes de govern no poden fer-ho tot sols/es, ajudem-los, no posem més pedres al camí. Deixem-nos de llistes úniques i ximpleries i mirem pel que pot ser millor per al global del nostre moviment.

Opinions? Les que vulguem i sempre respectades, però prou de crítiques cada dia cap al mateix costat, deixem d’acusar i culpar per temes passats el/la company/a del costat.

Fem pinya, sortim al carrer i treballem pels diferents espais que representem amb un objectiu comú, la República Catalana.

Això és un consell que jo mateix m’aplicaré, però demano unitat d’acció, respecte i seguir treballant pel que portem tants anys lluitant.

Tenim una majoria independentista. Aprofitem-la tots i totes i, si al final hem de tornar a votar sigui el que sigui, ho farem, perquè com a republicans no ens fan cap por les urnes. Votar sempre volem votar. De fet, com diu un company, “ens votem a sobre”.

No donem el gust als qui ens volen mal de veure’ns barallats, ni s’ho mereixen ells ni tampoc ens ho mereixem nosaltres.

Companys i companyes, seguim treballant cadascú des del seu espai, no parem. 

#SEGUIM