España es una desgràcia desgraciada que no se sap cap a on va o vet-a-saber-què. Algú s’ha plantejat suprimir una cambra obsoleta com és el Senat? Complauríem a tothom ja que no es parlaria res: ni castellano, ni euskera, ni galego, ni català: res de res. S’estalviarien, no només els 250.000 € de la traducció simultània criticats per Rajoy, sinó també els costos de “sus señorías” de més de 55.000.000 d’Euros! A Catalunya funcionem amb una sola Cambra; cadascú parla amb el que li surt de la gola, i no passa res.

Els polítics del reino de españa -que manen o aspiren a manar- estan instal·lats dins la caverna de Plató, des d’on no veuen la realitat: el poble que ho està passant malament, molt malament… Massa mentalitats tancades: cavernícoles…

Senyors cavernícoles: s’han plantejat suprimir l’anacrònica figura de les diputacions? Des de la caverna diran que no es pot: Ho diu la constitució! Doncs que canviïn el nom de les autonomies, i que s’anomenin Diputacions autonòmiques o Diputonomies i s’ha acabat… s’estalviaria un mínim de 13.000.000.000 d’Euros. O si els de la caverna són tan constitucionalistes, que pressupostin les diputacions amb un euro!

Molt em sospito que Zapatero -especialista en bronques de taverna-, ara decideixi treure temes com el tabac, el català o els col·legis de l’opus, per tal que la gent es despisti de lo principal -que és la ineptitud del seu govern per governar-. Rajoy intenta treure rèdit electoral de l’espanyolisme anticatalà. Una colla de mamons!