Centenars de milers de persones van participar de la Marató per l’Amnistia, celebrat de l’1 al 4 d’octubre. L’acció, impulsada per l’associació Amnistia i Llibertat, va aconseguir més de 120 parades on es recollien signatures per l’Amnistia, amb una àmplia representació territorial.

En aquesta Marató per l’Amnistia -l’objectiu de la qual ha estat recollir un gran nombre de signatures, aprofitant l’esperit reivindicatiu i mobilitzador de l’octubre de 2017- desenes de col·lectius locals independents s’han implicat i han participat en la campanya, així com centenars de persones que recullen signatures individualment.

Per a Susanna Pagès, portaveu de l’Associació, “el nombre de signatures recollides durant la Marató i la implicació de la ciutadania en la lluita per l’amnistia és increïble, supera les expectatives. A més, posa de manifest que en un moment en què alguns volen situar l’indult al centre del debat com a solució -quan tan sols és un pedaç-, la ciutadania catalana aposta per l’amnistia per resoldre el conflicte polític i posar fi a la repressió contra l’independentisme”.