Fins el dia 7 de juny els ciutadans que ho desitgin poden votar per elegir 7 tresors del patrimoni cultural de Tortosa. Per a fer-ho cal accedir a www.ccc.cat i omplir el formulari de votació.

Els 7 tresors de Tortosa s’incorporaran a la “Llista representativa dels tresors culturals del món”, del Bureau Internacional de Capitals Culturals, llista creada fa dotze anys i en la qual han inscrit fins ara elements culturals les ciutats o estats següents:

Asunción (Paraguai)

Badalona

Barcelona

Barranquilla (Colòmbia)

Brasília (Brasil)

Catalunya

El Vendrell

Estat de Colima (Mèxic)

Estat de Zacatecas (Mèxic)

Madrid (Espanya)

Mayagüez (Puerto Rico)

Mérida (Mèxic)

Nizhny Novgorod (Rússia)

Principat de Andorra

Punta Arenas (Xile)

Quito (Equador)

Reus

San Miguel de Allende (Mèxic)

Santo Domingo (República Dominicana)

São Luís (Brasil)

Sarajevo (Bosnia&Herzegovina)

Valdívia (Xile)

La campanya “7 tresors del patrimoni cultural de Tortosa”  està organitzada per l’associació Capital de la Cultura Catalana amb el suport de l’ajuntament de Tortosa en el marc del pròleg de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021.

L’objectiu d’aquesta campanya és promoure i divulgar el patrimoni cultural de Tortosa d’una manera didàctica, pedagògica, lúdica i motivar la visita als llocs seleccionats i elegits. A més, pretén establir noves rutes turístiques que permetin als visitants conèixer la riquesa patrimonial de Tortosa alhora que es promou la participació ciutadana.