Feia dies que tenia hematomes i esgarrapades que no sabien com se les havia fet. Les imatges, que les càmeres van enregistrar, van mostrar com li pegaven cops de puny a l’estómac.

No sé quins són els motius d’aquesta barbaritat, però, a qui culpem aquesta vegada?

Si els agressors fossin estrangers, els de l’extrema dreta mostrarien als immigrants com violents, però no ho són.

Si la persona agredida fos una dona, la culpa la tindria el masclisme i la cultura del patriarcat, però és un home.

Si fos homosexual o transsexual seria un cas de LGTBIfòbia, tampoc no és cas.

Si l’agressió hagués passat a un carrer de la ciutat de Barcelona, els partits anti Colau podrien protestar de la manca de seguretat ciutadana que hi ha pels carrers, però va passar a una residència de poble.

La víctima és un home –un vell!– i els agressors un home i una dona.

Va passar al poble de Vacarisses, a una residència de persones grans. Un home i una dona de menys de trenta anys, entraven a l’habitació d’un malalt d’Alzheimer d’aproximadament vuitanta anys i el colpejaven!

Així, sense més ni més. Dues persones, contractades com a auxiliars, per tenir cura de persones grans i vulnerables eren les que entraven a l’habitació d’un home i el colpejaven a l’estómac quan dormia!

Va passar el dia 13 de març, només hi ha la notícia dels fets, cap manifestació en contra de ningú, cap comentari del Departament de Salut, cap queixa de cap partit polític, ni tan sols a les xarxes socials.