Estimats amics,

El Matí es complau en comunicar-vos una sèrie de Concerts de Nadal on participen alguns membres i amics de la nostra Associació. No cal dir que us anim a participar-hi i que en feu distribució a qui penseu que pugui interessar-li:

Dissabte, 18 de desembre, a La Jonquera, a les 6 de la tarda:

Organitzat conjuntament amb el Museu de l’Exili: EL NADAL QUE NO VAM TORNAR A CASA. Lectura d’articles publicats en el Nadal de 1939, el primer de la diàspora, a les revistes de l’exili, conjuntament amb la interpretació de cançons tradicionals catalanes. A càrrec de Jordi Cortada (tenor), Imma Vidal (piano) i Albert Benzekry (rapsoda). Fragments d’Eugeni Xammar, Xavier Benguerel, Agustí Bartra i de presos catalans dels camps de concentració.

Dilluns, 20 de desembre, Barcelona, Auditori del ICCI, Barcelona, Via Augusta 205, a 2/4 de 8 de la tarda:

Jordi Cortada, tenor, i Ricard Estrada, piano, ofereixen un CONCERT DE NADAL, amb obres de Puccini, Donizetti, Franck, Pergolesi, Bizet, Adam i populars catalanes.

Us recordem que per a aquest espectacle podeu adquirir les entrades mitjançant ingrés al compte corrent del Banc de Sabadell núm. : 0081-7011-11-0002088115 indicant, sobretot, el nom de qui fa l’ingrés i el número d’entrades que compra.

Dijous 23 de desembre, a Figueres, Centre La Cate (hora pendent de confirmar, a la tarda):

Es repetirà el concert d’EL NADAL QUE NO VAM TORNAR A CASA, amb els mateixos intèrprets que La Jonquera. L’exili vist des d’un angle nou: el Nadal més trist. El dolor d’haver perdut una pàtria i l’esperança de recuperar-la.

Confiem que sigui del vostre interès i esperem també poder celebrar un concert a Barcelona amb l’espectacle d’EL NADAL QUE NO VAM TORNAR A CASA, però encara no hem aconseguit cap sala (si algú volgués col.laborar-hi, estaríem encantats)

Bona música, bona lectura i Bon Nadal,

EL Matí