Reunits en assemblea el dissabte 10 de maig de 2014, a Vidrà, i sota la Presidència de Josep Anglada Dorca, el Moviment Demòcrata Català ACORDA:

1. Que el Moviment Demòcrata Català vol manifestar el seu suport i posicionament fent costat al nostre President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i Gavarró .

2. Atès que el Moviment Demòcrata Català ( MDC ) és una organització cívico-política encaminada a associar els ciutadans humanistes i independentistes del poble de Catalunya amb la finalitat, entre d´altres, de participar en el procés sobiranista, vol fer públic el seu suport al president Mas que, entomant el clam majoritari de la societat civil catalana, està liderant el procés amb fermesa, convicció i sense fer cap pas enrere.

3. Que aquestes eleccions europeees del proper 25 de maig, malgrat no haver pogut fer-se una candidatura unitaria, són una oportunitat inequívoca de poder fer sentir la veu dels qui estan, malgrat les adversitats i traves internes i externes, lluitant pel dret a decidir del nostre poble.

4. Estar al costat del President Mas, ja que necessita de tota la societat civil i política, compromesa amb el procés, per avançar junts en el camí que pot portar a l´estat propi.

5. Conscients que ha posat per davant de la seva persona el seu compromís amb el país, el Moviment Demòcrata Català s´alinea amb ell i amb tots aquells altres partits i associacions que comparteixen el mateix objectiu, demostrant unitat i internacionalització.