Porta’t bé o vindrà el 155

Si truques ara mateix t'emportaràs de franc el kit de Fer República i el kit per fer Jugades Mestres!

De petita no dormia, no menjava, plorava tota la nit. Era una nena veritablement insuportable. Imagino que els meus pares ho van provar tot amb mi, que em van amenaçar més d’una vegada amb que vindria el “coco” o l’home del sac, però no els va funcionar.

Està clar que els meus pares no coneixien el poder del Kit 155! El coneixeu vosaltres? És una meravella, si ho proves, podràs fer el que vulguis i la gent farà el que diguis sense cap mena de retret. El Govern ho fa constantment i l’hi funciona a la perfecció, mireu:

L’independentisme va guanyar les eleccions el 21D, però no implementarem la República ni restituirem el Govern legítim, o ens aplicaran el 155!

Desobeïu i mobilitzeu-vos com mai, però tot el que vagi més enllà d’una sardana simbòlica serà reprimit, o ens aplicaran el 155!

Condemnem la violència que han patit els contenidors de Barcelona i defensem els Mossos que intenten atropellar manifestants al Passeig de Gràcia, o ens aplicaran el 155!

Investim gratis al Pedro Sánchez, sinó governarà el trifachito i ens aplicaran el 155!

Ai si els meus pares haguessin conegut el poder del Kit 155!

Fes-te amb el teu propi Kit! Si truques ara mateix t’emportaràs de franc el kit de Fer República i el kit per fer Jugades Mestres!