“Pluja” és el tercer single del nou EP del cantautor Àlex Pérez.
Una cançó, que com el seu nom indica, té com a eix central la pluja com a element per guarir, oblidar i guarir. La cançó desprèn tristesa i malenconia, però alhora t’abraça, t’acull i et cuida gràcies a la combinació de la multitud de guitarres que generen un so envoltant.

“Pluja” és, sens dubte, una cançó perfecta per ser la banda sonora dels dies tristos i grisos i esperar que la pluja s’endugui tot el que ens pesa.

La relació del jove cantautor amb la seva música continua sent la mateixa: escriu i produeix les seves cançons. Per aquest senzill, però, ha decidit fer equip amb Ferran Conangle al mastering, i l’Isaac Romagosa a la guitarra.
De fet, la guitarra d’Isaac Romagosa té un paper molt important a la cançó, buscant crear la sensació de pluja. Per a fer-ho, els arranjaments estan molt contraposats i contrapicats entre ells, intentant imitar la pluja caient.

Tot i presentar un projecte que sonorament es troba entre l’indie, el pop i la música d’autor, Àlex Pérez té clar que no es vol casar amb cap estil, posant per davant la llibertat d’expressar-se de la manera més sincera possible.

El videoclip l’ha dirigit en Pol Mansachs, i intenta plasmar la cançó en imatges. Mostra diverses situacions concretes de tres personatges que el protagonitzen, on les històries no estan interrelacionades, però on, al final d’aquest, la pluja cau sobre tots ells i s’endú la tristor.

La portada, de la fotògrafa Berta Lacondéguy, és un error de revelatge, que casualment crea el dibuix que sembla una cortina de pluja.