L’any 1997, el famós programa de ràdio americà Coast to Coast AM va entrevistar a un home anomenat Mel Waters, que afirmava que en una zona de la seva propietat situada al turó de Manastash Ridge, a Whashinton, hi havia una espècie de forat estrany on la gent hi anava a tirar residus. Hi tiraven de tot: vells electrodomèstics, fusta, runa, etc. Curiosament però, el forat mai s’omplia. El forat feia uns tres metres de diàmetre i era completament fosc.

Un dels misteris del forat, segons el Sr. Waters, era que semblava que no tingués fons. Tot i el pas dels anys, les deixalles acumulades no es veien i, encara que s’il·luminés el forat, no es reflectia el final. En Mel Waters havia anant fent la seva pròpia investigació. Un dia hi va tirar un pot de metall sense que se sentís cap tipus de soroll. En una altra ocasió ho va provar amb un televisor sense sentir cap mena d’explosió, només el silenci.

Un cop se li va acudir baixar un terròs de sucre lligat a un fil de pescar, pensant que, quan arribés al final, l’aigua el dissoldria. Després de superar els cinc-cents metres, va tornar a pujar el sucre intacte. Llavors va repetir la mateixa operació però aquest cop amb un plom. Tot i arribar als tres mil metres de profunditat, gràcies a unir alguns carrets, no va arribar al final. Però el que més el va espantar va ser quan un veí va llençar el cos d’un gos mort al forat. L’endemà tornava a ser viu.

Cansat de no entendre què passava va decidir entrar al forat a investigar. Com que la seva dona li va impedir, llavors ho va provar amb un animal viu. Va agafar una ovella del seu ramat, la va lligar i la va intentar introduir al forat; aquesta, però, no volia entrar-hi de cap manera. Finalment, la va deixar inconscient d’un cop al cap i la va fer baixar cinquanta metres amb una corda. Després d’esperar mitja hora, veient que no passava res, la va treure del forat. Malgrat que l’ovella semblava adormida, en realitat era morta. En obrir-la en canal va descobrir que estava com bullida per dins i, allí on hi hauria d’haver els òrgans, hi havia un tumor gros que bategava. Va procedir a obrir el tumor i de l’interior en va sortir el que semblava el fetus d’un foca amb ulls grossos i humans. De sobte, el fetus va saltar dins del forat, mentre cridava el seu nom amb veu d’ovella, desapareixent.

Després de l’emissió del programa de ràdio, el govern el va obligar a marxar dels seus propis terrenys i l’exèrcit va ocupar la zona. L’excusa oficial va ser que un avió s’havia estrellat als seus terrenys. En Mel va fer una última entrevista explicant els veritables interessos del govern. Després d’aquell dia no se n’ha tingut cap més notícia. Alguns diuen que va marxar, d’altres que és mort i fins i tot hi ha qui diu que va entrar dins del forat.

Malgrat que actualment l’exèrcit dels Estats Units ha tapat el forat, se’n coneixen les coordenades: 46º 57′ 21″ N, 120º 56′ 31″ O.