Autora: Mònica Anfrons

No hi ha l’enemic aquí fora. L’enemic és allà dins, amb tu. 

No et tanquis, no redueixis el teu món en la por que has creat per salvar-te dels teus fantasmes. Ningú et pot arrossegar a un abisme sense fi. Ningú et pot ajudar a sortir de l’obscuritat escollida per no patir.

Només TU. 

El teu pensament.

La teva ment.

És el teu discurs el que culpa a les persones del teu passat per evitar viure el teu present.

El teu enemic ets tu. 

No hi ha víctimes, ni botxins. La teva realitat és només teva i la pots canviar. 

Si estàs trista, si pateixes, si la infelicitat t’abraça i no et vol deixar anar, digues-li amb veu suau i amorosa que és hora de fer el teu camí, que no vols més magarrufes, que ja n’has tingut prou. És hora de sortir a trobar les teves oportunitats.

Treu el cap.

Que la por s’esvaeix quan la mires als ulls.

Glòria Berbel
És natural del Baix Montseny, on ha nascut, crescut i on continua madurant. Llicenciada en periodisme per la UAB es guanya la vida com a tècnica de Recursos Humans a l’administració local. Li agrada escriure, jugar amb les paraules, vibrar amb la seva sonoritat i les imatges visuals que poden crear, però el que realment desitja és que aquestes paraules arribin a emocionar. És membre del GEM (Grup d’Escriptors del Montseny), ha col·laborat en el BaixMontseny.info, al Nació Digital Granollers, a Ràdio Vitamènia i a la revista Bagant. I en el seu palmarès té algun premi literari pels microrelats com “Pell de mare” o “También es verdad”, pel relat “Lazos de aire 2.0” i per la novel·la “Bòsnia, terra enyorada”.
Article anteriorRessenya del llibre ‘El cor és un caçador solitari’, de Carson McCullers
Article següent“Black Friday”