M’estima, no m’estima

Si t’allunya dels teus amics, si t’aïlla del teu entorn, si només vol que estiguis amb ell a tota hora… No t’estima. No és amor un sentiment que t’ofega.

M’estima, no m’estima

Si et controla el mòbil, si envaeix la teva intimitat, si et demana les contrasenyes amb l’excusa que ell et dona les seves perquè no té res a amagar. Activa l’alerta. És una trampa. Això no és amor. Això és control.

M’estima, no m’estima

Si no li agrada que tinguis aficions i troba la manera d’ocupar el teu temps perquè no les facis. Si desconfia de tu perquè tens Facebook o Instagram. Si critica la teva forma de vestir, diu que la faldilla és massa transparent o pensa que t’has descordat un botó de la brusa expressament, no t’estima. La gelosia no és amor.

M’estima, no m’estima

Si deixes de riure i de tenir il·lusió. Si sents que ja no ets tu al seu costat. Si trobes excuses per tot: per no anar al sopar d’empresa, per no fer l’escapada anual amb les amigues. Si estàs trista i apagada. Si ja no saps com explicar-li que ha de confiar en tu, que aquesta és la base de l’amor. I ell et diu que sí, que canviarà, i és que t’estima tant…

Però no canvia i la que canvia ets tu perquè al cap i a la fi no et costa tant fer-lo content, es tracta de no quedar amb les amigues, es tracta de no posar-te la faldilla transparent.

Però sí que et costa. Et costa la vida. I ho saps encara que no ho vols acceptar.

Això també és violència de gènere.

NO.

No t’estima.

És natural del Baix Montseny, on ha nascut, crescut i on continua madurant. Llicenciada en periodisme per la UAB es guanya la vida com a tècnica de Recursos Humans a l’administració local. Li agrada escriure, jugar amb les paraules, vibrar amb la seva sonoritat i les imatges visuals que poden crear, però el que realment desitja és que aquestes paraules arribin a emocionar. És membre del GEM (Grup d’Escriptors del Montseny), ha col·laborat en el BaixMontseny.info, al Nació Digital Granollers, a Ràdio Vitamènia i a la revista Bagant. I en el seu palmarès té algun premi literari pels microrelats com “Pell de mare” o “También es verdad”, pel relat “Lazos de aire 2.0” i per la novel·la “Bòsnia, terra enyorada”.
Article anteriorLes 3 crisis que el Govern va haver de gestionar després de la sentència
Article següentNo cerquéssiu un mot més elevat que un altre