Aquesta és una història sorprenent. Resulta que cada any pels voltants de Sant Jordi participo en uns festivals de literatura creativa al Institut Reguissol del poble on vaig néixer, Santa Maria de Palautordera. Amb la professora Anna Mª Ribas de 4t ESO, muntem alguna activitat on hi participen els alumnes i francament a mi m’encanta la il·lusió i ganes que hi posa la gent jove.

Aquest any com us podeu imaginar no ha estat possible fer res a nivell presencial. El tema que volia tractar era la poesia i per això havia preparat un poemari amb motiu del meu setanta aniversari. Aquest poemari que porta per nom 70 ANYS-70 POEMES-70 VIDES havia de ser el protagonisme de l’acte que al final no es va celebrar. No es va celebrar, però sí que vaig enviar tot el poemari en versió digital a la professora perquè al menys el fes arribar a les noies i nois de la classe.

Al cap de pocs dies d’haver fet aquest enviament vaig obtenir una resposta inesperada, sorprenent, fantàstica i emocionant per part d’aquests alumnes i la seva professora: ni més ni menys que una selecció de 21 dels meu 70 poemes transformats en vídeopoemes.

Si us agrada la poesia, la música o les imatges emotives no us perdeu aquest extraordinari regal que em van fer una colla de joves i la seva professora, totalment lliurada a l’ensenyament de la nostra llengua i la nostra cultura.

Així doncs, cliqueu el següent enllaç i a gaudir…!