Autora: Mònica Anfrons

Volaré pels aires bressolada pel vent suau que m’acompanya fins els teus peus, perquè m’agafis amb delicadesa i em desis entre les pàgines del llibre que guardes dins la maleta amb què estàs recorrent el món.

Seré el teu destí, imprevist i incontrolable, inevitable i impetuós, que et portarà a llocs desconeguts d’on no voldràs tornar mai més.

Et rendiràs a l’atzar, capriciós, que perfumarà les teves nits amb la fragància d’un desig oblidat.

Suau i lleugera navegaré per la brisa que m’arrossega fins el teu cor. I els dies de tramuntana m’abraçaràs fort. No permetràs que m’escapi surant en un vent que m’empeny lluny de tu.

Inventarem la manera, amb acrobàtiques tombarelles, per flotar eternament en el nostre cel inventat.

És natural del Baix Montseny, on ha nascut, crescut i on continua madurant. Llicenciada en periodisme per la UAB es guanya la vida com a tècnica de Recursos Humans a l’administració local. Li agrada escriure, jugar amb les paraules, vibrar amb la seva sonoritat i les imatges visuals que poden crear, però el que realment desitja és que aquestes paraules arribin a emocionar. És membre del GEM (Grup d’Escriptors del Montseny), ha col·laborat en el BaixMontseny.info, al Nació Digital Granollers, a Ràdio Vitamènia i a la revista Bagant. I en el seu palmarès té algun premi literari pels microrelats com “Pell de mare” o “También es verdad”, pel relat “Lazos de aire 2.0” i per la novel·la “Bòsnia, terra enyorada”.
Article anteriorPerquè dir no a l’Hermitage
Article següentPlaer i lectura